Kovo 20-oji – tarptautinė Laimės diena

laimės diena

Laimė – tai galimybė be jokių barjerų būti ir dalintis geromis emocijomis visiems kartu: nepaisant skirtingų gebėjimų, poreikių, kultūros, socialinės padėties, amžiaus ar lyties.

Šiemet Tarptautinės laimės dienos metu kovo 20-ąją atverkime duris tiems, kuriems sunkiau pasiekti kultūrinį Kauno miesto ir rajono gyvenimą, meno šventoves, viešąsias erdves ar transportą, prekybos centrus ir kitas miesto vietas. Laimės dienoje – per 100 skirtingų iniciatyvų: ekskursijos, šokių pamokos, nemokamos mankštos, staigmenos senjorams ir net vakarėliai!

Laimės dieną užbaigsime žalia spalva nusidažiusioje Kauno geležinkelio stotyje, kur pirmą kartą Lietuvoje, vienu metu, toje pačioje erdvėje, vyks 3 „tylieji koncertai“.

Laimo vaisius (lietuviškai – žalioji citrina) yra šių metų šventės simbolis: rūgštus, bet aromatingas ir labai sveikas. O svarbiausia – šmaikščiai panašus į žodį „laimė“. Tad pamatę ryškią laimo spalvą ar užuodę jo aromatą – tikrai žinosite, jog kažkur šalia yra laimę švenčiančių žmonių. Duok laimei kelią!

Renginių sąrašą rasite: https://www.laimesdiena.lt/#programa

Taip pat skaitykite: