Po mažą žingsnį kartu

Socialinis projektas „Po mažą žingsnį kartu“ drauge su Akademine Kredito Unija ir VDU Botanikos sodu rugsėjo 5 d. visiems Kauno miesto ir rajono senjorams dovanoja smagią popietę.

Renginio organizatoriai pasistengė sukurti ypatingą aplinką – svečiai galės paragauti gardžių „Maisto manijos“ meistrų vaišių, sulošti šaškių ar šachmatų partiją, išmokti keramikos meno, įsijungti į bendro paveikslo tapymo procesą.

Papildomos ir alternatyvios medicinos terapeutas Vytenis Sinkevičius praves praktinę paskaitą „Sveikata, ilgaamžiškumas ir sąmoningumas“, o profesionalus sportinių šokių šokėjas Tomas Slausgalvis įtrauks visus į šokių sūkurį.

Dalyvius taip pat linksmins grupės „16Hz“ vaikinai, atlikėja Eva, smagiomis melodijomis džiugins V. Jarmolovo vadovaujama kapela „Šaltinis“.

Socialinis projektas „Po mažą žingsnį kartu“ susikūrė siekiant suburti vienišus žmones, skatinti juos susipažinti ir bendrauti. Be viešų renginių organizavimo, projekto dalyviai lanko senelių ir socialinės globos namų gyventojus visoje Lietuvoje.

„Kiekviename Lietuvos mieste yra vienišų žmonių. Jiems labai trūksta bendravimo, naujų pažinčių ir teigiamų potyrių. Mūsų tikslas – mažinti šių žmonių atskirtį, skatinti juos susipažinti, bendrauti, atrasti naujų veiklų, galų gale tiesiog gerai praleisti laiką“, – sako renginio organizatoriai.

Renginys vyks VDU Botanikos sodo rožyne nuo 13 iki 16 val. Senjorams renginys nemokamas.

Taip pat skaitykite: