IKI – nauji žurnalo 60+ namai!

Spalio 1-ąją – Tarptautinę pagyvenusių žmonių dieną – pasitinkame su džiugia žinia Lietuvos senjorams. Nuo šiol kiekvienam, mėgstančiam ir norinčiam skaityti, gauti naujų žinių ir naudingos informacijos, žurnalas „60+“ taps dar labiau prieinamas – jį Vilniaus ir Kauno miestų bei rajonų, o vėliau, planuojama, ir kitų Lietuvos regionų gyventojams, platins prekybos tinklas IKI. Perkantieji su lojalumo kortele „IKI Premija Senjorams“ leidinį galės gauti nemokamai.

žurnalas senjorams 60+ IKI

Nemokamas žurnalas „60+“ leidžiamas kas antrą mėnesį, kuriame gausu interviu su įdomiomis asmenybėmis, prasmingų, įkvepiančių straipsnių, specialistų patarimų. Pasak jo leidėjos Lauros Balčiūtės, per dvejus su pusę leidimo metų „60+“ spėjo sulaukti puikaus įvertinimo iš vyresnio amžiaus žmonių.

„Mūsų ėjimą teisinga linkme rodo senjorų žingeidumas – nuolat sulaukiame užklausų, kur ir kaip jie galėtų gauti šį nemokamą leidinį. Deja, nelengva rasti lėšų kokybiškam leidiniui išspausdinti, o platinti jį po visą šalį yra ypač sudėtinga“, – sako projekto senjorams įkūrėja L. Balčiūtė.

Vienintelis tokio formato žurnalas Lietuvoje greit sulaukė didžiulio vyresnio amžiaus gyventojų susidomėjimo, tačiau jo kelias iki vienišų, tolimuose miesteliuose gyvenančių vyresnio amžiaus žmonių buvo neįveikiamas. Pasak L. Balčiūtės: „Per pastaruosius metus mums nepavyko suorganizuoti plėtros per valstybines įstaigas, todėl kreipiausi į verslininkus, kurie yra neabejingi garbaus amžiaus sulaukusiems žmonėms ir patys nuolat ieško būdų, kaip pagerinti jų kasdienybę“.

„Labai džiaugiuosi, kad prie mūsų projekto „60“+ jungiasi prekybos tinklas IKI, kuris nuolat skiria didelį dėmesį vyresnio amžiaus žmonėms visoje Lietuvoje. Nuo šiol leidinys bus daug paprasčiau ir patogiau prieinamas. Jį su lojalumo kortele „IKI Premija Senjorams“ nuo šiol galės gauti Vilniaus bei Kauno miestų ir rajonų IKI parduotuvių lankytojai. Tikimės, jog ateityje žurnalas bus prieinamas ir kituose miestuose esančiose prekybos tinklo IKI parduotuvėse “, – teigia L. Balčiūtė.

Pasak žurnalo redaktorės, vyresnio amžiaus žmonės yra ištikimi popierinei spaudai, tačiau ne kiekvienas jų išgali nusipirkti knygą, žurnalą ar laikraštį.

„Kurdami šį žurnalą, norime įrodyti, jog senatvė tikrai nėra gyvenimo pabaiga. Ji turėtų būti pats gražiausias gyvenimo etapas, kuomet jau užauginti vaikai, nudirbti visi darbai, todėl turėtų rūpėti tik poilsis ir laikas sau. Tikime, kad projektas „60+“ gali prisidėti prie šio tikslo įgyvendinimo bei padėti senjorams prasmingai, gražiai ir oriai leisti laiką, suteikti jiems naudingų patarimų ir praskaidrinti jų kasdienybę“, – teigia L. Balčiūtė.

Prekybos tinklo IKI rinkodaros vadovas Andrej Pometko priduria, kad apsilankymas parduotuvėje vyresnio amžiaus žmonėms yra tapęs kasdienybės dalimi, jie čia ne tik įsigyja būtiniausių maisto produktų, bet ir randa progą pabendrauti, susitikti su kaimynais, todėl prekybos tinklas jaučia pareigą nuolat ieškoti būdų, kaip būtų dar galima prisidėti prie jų gerovės kūrimo.

„Visuomet stengiamės išgirsti visų savo pirkėjų poreikius ir į juos įsiklausyti. Šio leidinio atsiradimas mūsų parduotuvių lentynose – ne išimtis. IKI parduotuvės yra įsikūrę arti dažno mūsų pirkėjų namų, todėl džiaugiamės galėdami vyresnio amžiaus žmonėms sudaryti galimybę patogiai ir nemokamai pasiimti jiems aktualų leidinį, plėsti akiratį“, – tikina A. Pometko.

Nuo spalio 1 d. su kortele „IKI Premija Senjorams“ žurnalą „60+“ bus galima nemokamai gauti Vilniaus ir Kauno miestuose bei rajonuose esančiose IKI parduotuvėse. Planuojama, kad ateityje šis žurnalas bus prieinamas ir kitų miestų bei rajonų IKI parduotuvių pirkėjams.

Prekybos tinklas IKI – nauji ŽURNALO 60+ namai!

Taip pat skaitykite: