Naujas žurnalo 60+ numeris

Laikas tirpsta lyg snaigės delne… Naujausias žurnalo 60+ numeris į Jūsų širdis beldžiasi prieš didžiausias metų šventes. Atkeliaujame su naujausia žinia: ŽURNALĄ SENJORAMS 60+ GALIMA GAUTI VISOS LIETUVOS IKI PARDUOTUVĖSE! Perkantieji su lojalumo kortele „IKI Premija Senjorams“ leidinį galės gauti nemokamai (kiekis – ribotas!!!).

60+

Kiekvienas švenčių laukiame savaip, tačiau ne visiems jų laukimas išlieka tokiu kaip vaikystėje, kai, rodos, miegotum daugiau, kad šventės kuo greičiau užlietų namus. Tačiau kokio amžiaus bebūsite, tikrojo kalėdinio džiaugsmo sieloje nepajusite, jei neatliksite didžiųjų darbų. Ne, ne namų švarinimo ar dovanų pirkimo, pakavimo… Laukimo – Advento – laikotarpį vertėtų kuo daugiau laiko skirti apmąstymams. Ar visų, kuriuos įskaudinau, atsiprašiau? Ar tam, kurį myliu, tai neseniai sakiau? Ar visiems padėkojau? Ar aplankiau draugę, kuri išgyvena sunkų laikotarpį ir ją išklausiau? Galų gale – ar pakankamai skyriau laiko savo vidiniams išgyvenimams?.. Tai nuveikę galime ruošti dovanas Dievui, artimiesiems ir netgi sau.

Senjorai retai betiki stebuklais, tačiau žmogaus ryšys su žmogumi yra tas gyvenimiškas stebuklas, aplankantis mus kasdien ir suteikiantis laimės. Todėl suteikime vienas kitam didžiausią – buvimo kartu – Dovaną. Esate vienišas? Tuomet nelaukite, o atverkite savo sielos duris kitam vienišiui ir Jūs jau dviese dalinsitės gyvenimiška šiluma. Arba priimkite ištiestą kito žmogaus ranką – ir liūdesys taps džiaugsmu. Ir, žiūrėk, vėl imsite tikėti stebuklu lyg vaikystėje. Juk tam reikia tiek nedaug – tik kito žmogaus…

Ir nepamirškite papasakoti kitiems apie naują 60+ žurnalo numerį! Arba tiesiog pasidalinkite pačiu žurnalu su kitais, drauge išgyvendami didžiausią dovaną – BUVIMĄ KARTU!

Su šilčiausiais linkėjimais visiems Lietuvos senjorams
žurnalo 60+ redakcija

Taip pat skaitykite: