Pakeliui – ir nauja knyga

GrybauskaitėDidelio skaitytojų susidomėjimo sulaukusios Daivos Ulbinaitės knygos „Nustokim krūpčiot. Prezidentė Dalia Grybauskaitė“ antrasis tiražas jau beveik išparduotas, po Knygų mugės pasirodys trečiasis tiražas. O Knygų mugėje skaitytojų laukia specialus susitikimas su kadenciją baigusia Prezidente D. Grybauskaite.

Leidykla „Tyto alba“ skelbia, kad nuo šiol knyga „Nustokim krūpčiot“ bus prieinama ir kitu, ne popieriniu, formatu – jau pasirodė elektroninė knygos versija, kurią galima įsigyti knygos.lt platformoje.

GrybauskaitėŠi knyga apie tai, kas istoriniu 2009–2019 m. laikotarpiu vyko mūsų valstybėje ir kokia Prezidentė buvo politikoje, kokios baimės kankino teisėsaugą ir ko neapskaičiavo energetikos oligarchai, kas yra grybauskaitiška politinė kultūra ir kaip ribotas konstitucines Prezidento galias praplečia asmenybės jėga. Čia paaiškėja, už ką Plieninę magnoliją keikė V. Putinas ir gyrė D. Trumpas, kodėl nebuvo gerta šampano su B. Obama, kokių patarimų reikėjo A. Merkel, dėl ko Lietuvos Prezidentei skambindavo NATO generalinis sekretorius ir kokios asmeninės vertybės ir nuostatos suteikė Lietuvai svorio daugiau, nei leidžia mūsų šalies dydis. Įvairiomis aplinkybėmis atsiskleidžia ir kokia Prezidentė buvo kasdieniame gyvenime, kas ją graudino iki ašarų, kam skyrė žibuokles ir kodėl taip pamėgo karališkąją mėlyną spalvą.

Vilniaus knygų mugėje stiprios lyderystės gerbėjams taip pat bus pristatyta dar viena nauja Prezidentės Dalios Grybauskaitės veiklos laikotarpį atspindinti knyga – „Prezidentė. Tekstai ir kontekstai“. Knygoje – garsiausi Prezidentės posakiai, įžvalgos ir komentarai, metiniai pranešimai ir interviu. Įkvepiančios Prezidentės mintys, įžvalgos ir žodis – kiekvienam, kam svarbus viešasis kalbėjimas ir įdomi lyderio žodžio galia.

Taip pat skaitykite: