Skambės nemokami sveikinimai

joninės

Birželio 24 d. švenčiame, ko gero, pačią linksmiausią vasaros šventę – Jonines (Rasas). Planuodami, kaip šiemet sutiksime trumpiausią metų naktį ir kur ieškosime paparčio žiedo, LRT kviečia nepamiršti ir iš anksto pasirūpinti pažįstamų Jonų, Janinų ar Jonių pasveikinimu. Specialiai šiai šventei LRT TELEVIZIJA rengia koncertą „Sveikinimai Jonams ir Janinoms“ ir kviečia žiūrovus, kurie pažįsta varduvininkus, atsiųsti trumpus, jiems skirtus videosveikinimus.

„LRT TELEVIZIJOS laida „Sveikinimų koncertas“ tebėra labai mėgstama ir populiari tarp žiūrovų. Joninėms surengsime kiek kitokio formato sveikinimų koncertą. Kviečiame pačius žiūrovus nufilmuoti savo artimiesiems, draugams ar pažįstamiems Jonams ir Janinoms skirtus videosveikinimus, kuriuos parodys LRT TELEVIZIJA ir palydės muzikinėmis dovanomis. Jei sveikinimų sulauksime daugiau, nei galėsime skirti eterio, parodysime įdomiausius“, – sako LTR generalinės direktorės pavaduotojas Gytis Oganauskas. Sveikinimus galima nufilmuoti kad ir mob. telefonu, svarbiausia, kad garso ir vaizdo kokybė būtų tinkama transliuoti.

Skirtingai nei įprastai užsakant muzikinį sveikinimą „Sveikinimų koncerto“ laidoje, sveikinimai Joninių varduvininkams skambės nemokamai. Linkėjimus palydės gražiausios dainos ir melodijos. Jas laidos kūrėjai parinks iš „Sveikinimų koncerto“ repertuaro, kuriame – net 300 įvairių muzikinių kūrinių.

Lietuvių kalba įrašytus videosveikinimus (ne ilgesnės nei 30 sek. trukmės) siųsti iki birželio 14 d. el. p. adresu sveikinimas@lrt.lt. Laiške prašoma taip pat nurodyti sveikinančiojo asmens (-ų) vardą, pavardę ir iš kur jis / ji yra – ši informacija bus rodoma transliuojant sveikinimą.

LRT TELEVIZIJOS sveikinimų koncertas „Sveikinimai Jonams ir Janinoms“ bus transliuojamas birželio 24 d., trečiadienį, 15.45 valandą. Koncerto trukmė – 1,5 valandos.

Taip pat skaitykite: