Stebėjo išradingai

Liepos 11 d. Kulautuvos pušų prieglobstyje suskambėjo 20-asis nemokamas bardų, dainuojamosios poezijos ir gyvos muzikos festivalis „Akacijų alėja“. Kasmet dešimtis tūkstančių gerbėjų į Kulautuvą sutraukiantis festivalis šiais metais ribojo dalyvių skaičių, dėl to daugumai festivalio gerbėjų teko likti namuose ir renginį stebėti nuotoliniu būdu.

Ištikimiausi festivalio gerbėjai – nepasidavė ir paraginti organizatorių, jubiliejinį festivalį dauguma stebėjo išradingiausiais būdais, kuriuos įamžino nuotraukose. Išradingiausiomis festivalio gerbėjų akimirkomis, kurios buvo įamžintos įvairiuose šalies kampeliuose, organizatoriai pasidalijo „Akacijų alėjos“ socialiniame tinkle „Facebook“. Net du žiūrovai išradingiausiai stebėję festivalį, laimėjo Textileoutlet.lt sėdmaišius.

„Mes tikrai toliausiai realiai, tačiau labai arti sielose. Visų vasarų jau dešimt metų akcentas buvo bardai“, – atsiųstame laiške festivalio organizatoriams rašė Valdas Varnas.

Ponia Eugenija, stebėjusi festivalio transliaciją namuose ir įamžinusi lupdama grybus, rašė:
„„Akacijų alėjos“ žiūrovai esame nuo trečiojo festivalio ir nesame praleidę nei vieno. Šiandien jį tenka žiūrėti per plančetę, bet…nėra to blogo, kad neišeitų į gerą… dar grybus nusivalysiu… Linkim ir toliau gyvuoti šiam šauniam festivaliui“.

Pozityvumu trykštančios palaikymo žinutės ir išradingos nuotraukos iš gerbėjų, anot festivalio prodiuserio Kazimiero Likšos rodo, kad festivalio gerbėjai – ne tik nuoširdūs, ištikimi, bet ir mokantys gyvenimo iššūkius priimti kūrybiškai.

„Labai džiugu, kad negalėję priimti net dešimtadalio žiūrovų į šių metų festivalį, sulaukėme tokio palaikymo per nuotolį. Labai dėkojame visiems už išradingas nuotaikas, nuoširdžias ir palaikančias žinutes. Labai tikiuosi, kad su visais galėsime gyvai pasimatyti kitų metų festivalyje“, – sakė K. Likša.

„Akacijų alėja“ – nemokamas dainuojamosios poezijos festivalis, nuo 2001 metų vykstantis kurortiniame Kulautuvos miestelyje.

Daugiau apie festivalį: https://www.60plius.lt/2020/07/13/jubiliejine-akaciju-aleja/