,

Stilingi akiniai – misija įmanoma!

Kaip išsirinkti akinių rėmelius ar saulės akinius, kurie būtų ne tik funkcionalūs, bet ir suteiktų Jūsų įvaizdžiui jaunatviškumo? Visa tai paprasta, jei atkreipsite dėmesį į OPTIO optikos specialistų rekomendacijas.

Forma

Tinkama akinių rėmelių forma gali padėti veidui atrodyti jaunatviškesniam ir skaistesniam – ieškokite modelių, kurių kraštai yra lengvai suapvalinti, moterims tiktų pakylėti ir švelnesni katės formos modeliai, o vyrams – stačiakampio forma su užapvalintais kraštais. Nebijokite matuotis įvairių formų, tiek metalinius, tiek plastikinius modelius, atraskite, kas Jums yra patogu.

Spalva

Atkreipkite dėmesį į šiltesnes spalvas. Rinkitės prašmatnius žemės tonus, įvairių atspalvių rudą, smėlio, pilką, samanų, uogų spalvas. Vyrams rekomenduojame atkreipti į rudą, sodraus tamsaus raudono vyno atspalvį, pilką ir tamsiai žalią spalvas.

Funkcionalumas

Svarbiausia yra sveikata, tad visų pirma, bent kartą per metus rekomenduojame pasitikrinti regėjimą. Na, o renkantis akinių rėmelius ar saulės akinius, pagalvokite apie tai, kokiose situacijose jie turi Jums padėti – ar jie bus skirti skaitymui, ar žiūrėjimui į tolį, ar su turimais akiniais norėsite gerai matyti tiek lauke, tiek būnant patalpose. Naudojantis šių laikų technologijomis Jūsų korekciniai ar saulės akiniai gali būti stilingi, lengvi, funkcionalūs ir svarbiausia – už gerą kainą. Apsilankykite artimiausioje OPTIO optikoje, kurioje dirbantys specialistai Jums parinks akinius ir padės išsirinkti Jūsų poreikius atitinkančius akinių lęšius ir akinių rėmelius.

OPTIO – visos šeimos optika!

Taip pat skaitykite: