,

Visas dėmesys – imunitetui

„Eglės sanatorija“ šiuo metu dirba ir toliau tęsia pagrindinę savo misiją – padėti žmonėms susigrąžinti, palaikyti ir sustiprinti sveikatą. Artėjant šaltajam metų sezonui, atsigręžkite į savo ir artimųjų sveikatą, stiprinkite imunitetą, daugiau judėkite, ieškokite būdų kaip atsipalaiduoti ir vyti šalin nerimą bei stresą!

NATŪRALŪS GYDOMIEJI VEIKSNIAI

Norint sustiprinti imunitetą ir pasisemti sveikatos iš gamtos – toli keliauti visai nereikia. Atsigręžkite į natūralius Lietuvos lobius: unikalų klimatą, natūralius mineralinio vandens šaltinius ir gydomąjį durpinį purvą. Pastarieji du – tikras Druskininkų ir Birštono kurortų pasididžiavimas! Šimtmečius miestus garsinę natūralūs gydomieji veiksniai: trykštantys mineralinio vandens šaltiniai bei čia pat kasamas ir procedūroms naudojamas gydomasis durpinis purvas. Atraskite ir išmėginkite tai, kas jau ilgus šimtmečius glūdi giliai žemės gelmėse ir dovanoja mums savo ypatingas gydomąsias galias!

SVEIKATINANČIOS PROCEDŪROS

Norint stiprinti organizmą taip pat reikalinga kūno ir minčių harmonija, todėl vertėtų gilintis į žmogaus visumą – kūną, protą, emocijas ir elgesį – ir, orientuojantis į šiuos aspektus, ieškoti negalavimo priežasties. Galbūt tai ne visai tinkama gyvensena, žalingi įpročiai, mažas fizinis aktyvumas, stresas, kokybiško miego trūkumas. O gal visa tai kartu? Siekiant pagerinti sveikatą reikalingos įvairios procedūros – ir atpalaiduojančios, ir stiprinančios. Gydomasis masažas ar mineralinio vandens vonia padeda atsipalaiduoti, kineziterapijos procedūra – stiprina raumenis, o viena iš relaksacijos procedūrų – audiovizualinė ar binauralinė – padeda nuraminti pavargusias mintis, sumažinti streso ir nerimo daromą neigiamą įtaką savijautai.

Natūralios gamtos apsuptyje jaukiai įsitaisiusi „Eglės sanatorija“ Druskininkuose ir Birštone šiuo metu savo svečiams siūlo kruopščiai sudarytas gydomąsias programas ir daugiau nei šimtą įvairių procedūrų, kurias skiria gydytojas, individualiai įvertinęs kiekvieno kliento sveikatos būklę. Sanatorija užtikrina aukščiausią reabilitacijos ir gydymo paslaugų kokybę, čia naudojami natūralūs gydomieji veiksniai yra derinami su moderniomis šiuolaikinėmis technologijomis, inovatyvia įranga, taip pat kineziterapija, psichoterapija, ergoterapija ir dar daugeliu kitų. Visa tai sukuria galimybes visapusiškai stiprinti organizmą, imunitetą, fizinę ir psichologinę žmogaus būklę. Tad paklauskite savęs: gal ir man laikas pasirūpinti savo sveikata?

Daugiau informacijos ir rezervacija telefonu +370 313 60 220 arba sanatorija.lt.

Kaip organizuojama veikla „Eglės sanatorijoje“ šiuo metu rasite sanatorija.lt.

Taip pat skaitykite: