„Lietuvos balsas. Senjorai“ ieško dainininkų

Dar šiemet „Lietuvos balsą“ prodiusuojantys kūrybos namai ELITAZ paskelbė apie naujausią televizinį projektą šalyje „Lietuvos balsas. Senjorai“, kuriame kviečia registruotis visus muziką mylinčius, savo vokalu sužavėti publiką galinčius dalyvius nuo 60 metų ir pasiruošti didžiausiam gyvenimo nuotykiui scenoje.

Projekto prodiuseris Gediminas Jaunius tiki, jog šis projektas taps tokiu pat mylimu šalyje, kaip ir visų televizijos žiūrovų širdis jau spėję užkariauti ir žiūrimiausiais muzikiniais projektais tapę „Lietuvos balsas“ ir „Lietuvos balsas. Vaikai“.

Lietuvos balsas. Senjorai„Džiaugiuosi, kad Lietuvos auditorijai galėsime pasiūlyti naujausią „The Voice“ formato versiją, skirtą vyresnio amžiaus dainininkams. Šis formatas užkariauja žiūrovų širdis nuo Ispanijos iki Rusijos. Ir tai nenuostabu. Šešiasdešimties sulaukę žmonės dainuos žėrinčioje Balso scenoje, pritariant gyvos muzikos grupei ir kurs tokius pat įspūdingus šou, nepaisant to, kiek jiems metų“,- sako Gediminas Jaunius.

„Lietuvos balsas. Senjorai“ projekte dalyviai ne tik įgaus neįkainojamos muzikinės patirties iš didžiausių muzikos ir pramogų pasaulio profesionalų, tačiau ir kausis dėl pirmojo istorijoje nugalėtojo titulo bei dešimties tūkstančių eurų.
„Projekto dalyvių laukia pats tikriausias nuotykis, kupinas gerų emocijų, geros muzikos ir ryškių įspūdžių. Kviečiu visus, kurie mėgstate dainuoti ir visai nesvarbu, kiek patirties turite, jei muzika jūsų pakeleivė – pildykite anketą, ir mes padėsime jums tinkamai pasirengti, kad Balso scenoje atrodytumėte pritrenkiančiai“,- į būsimus dalyvius kreipiasi projekto prodiuseris Gediminas Jaunius.

Pirmosios atrankos į naują projektą įvyks jau balandžio mėnesį Vilniuje, tuomet ir paaiškės, kuriems dalyviams bus suteikta galimybė pasirodyti „aklųjų perklausų“ scenoje ir savo balsu bandyti atsukti mokytojų kėdėse sėdinčius muzikos autoritetus. Kas taps naujojo projekto mokytojais, prodiuseriai atskleisti žada jau gegužės mėnesį.

Prie šio projekto prisideda ir mūsų žurnalas „60+“. Jei manote, kad esate vertas didžiosios scenos, skatiname nelaukti, o tiesiog dabar užpildyti dalyvio anketą:
https://lnk.lt/dalyvauk/dalyvauk-lietuvos-balsas-atranka-pagrindinis

Lietuvos balsas. Senjorai

Taip pat skaitykite: