Vilnius – draugiškas senatvei

Senjorų avilys

Vilnius ne tik labai jaunas ir greitas, bet ir visiems rūpestingas, atviras miestas, kuriame vertinama pagalba, bendrystė ir noras pasišvęsti kitiems. Kurdama draugiško senatvei miesto darbo grupę, sostinės savivaldybė siekia, kad Vilniuje būtų visiems patogu gyventi visapusišką šviesų ir orų gyvenimą.

Ką veiksime? Kursime naujas ir gerinsim jau teikiamų paslaugų prieinamumą, kad mūsų miestas taptų patogesnis vyresnio amžiaus vilniečiams. Padėsime sostinės senjorams Vilniuje gyventi jaunatvišką ir įdomų gyvenimą.

Šioje grupėje veiklos atsiras visiems – aktyviems visuomenės veikėjams, bendruomenių nariams, asociacijų ir organizacijų atstovams, kuriems rūpi, kaip jaučiasi ir gyvena vyresni vilniečiai.

Laukiame Jūsų motyvacinių laiškų, kuriuose trumpai aprašytumėte, kodėl Jus domina šios grupės veikla, kokias idėjas / problemas siūlytumėt plėtoti / spręsti, kad senyvo amžiaus žmonės Vilniuje gyventų geriau.

Motyvacinius laiškus su nuoroda DRAUGIŠKO SENATVEI MIESTO KŪRIMO DARBO GRUPĖ siųskite el. p. ilma.skuodiene@vilnius.lt iki liepos 5 dienos.

Taip pat skaitykite: