Nieko stipriau už šeimą nėra!

Viena ryškiausių įvaizdžio stilisčių Lietuvoje, studijos „Selfstation“ įkūrėja Jurgita Malakauskaitė vėl stebina savo kūrybos gerbėjus. Šįkart jos dėmesyje – keturių kartų moterys, kurias vienija giminystės ryšys.

A. Minkevičiaus foto

„Gimsta idėja ir būtinai ją turiu įgyvendinti! Kartais net sunku paaiškinti „kodėl“. Savo darbe kasdien susiduriu su moteriškumu, girdžiu įvairius pasakojimus. Per daugybę metų supratau, kad nieko stipriau už šeimą nėra. O jos pamatas – būtent švelnioji pusė. Tai šįkart ir norėjau atskleisti fotosesijoje“, – sakė J. Malakauskaitė.

A. Minkevičiaus foto

Kūrybinga pašnekovė nesirinko lengviausio kelio – ji nusprendė į projektą pasikviesti ne visuomenę dažniausiai dominančias asmenybes, o damas, kurios pagrindinio siužeto herojėmis tapo dėl itin šiltos tarpusavio bendrystės.

„Tokiu ryšiu reikia žavėtis“, – neabejojo J. Malakauskaitė, pridurdama, jog būtent panašūs pavyzdžiai gali įkvėpti kitus prisiminti savo brangius artimuosius ir dažniau jiems paskambinti ar aplankyti.

Marijos, Loros, Eglės ir Rachelės šukuosenomis bei makiažais Jurgita rūpinosi pati. Derančius fotosesijai drabužius ji išsirinko iš Disangua.

A. Minkevičiaus foto

„Iš pradžių manėme, kad 89 – erių mano mamai ir pustrečių metų anūkėlei ne vieną valandą trunkančioje fotosesijoje gali būti sudėtinga tiek laiko pozuoti. Bet… Abi jos visus pralenkė savo energija! Rachelė net atsisakė pietų miego!“, – sakė verslininkė Lora.

Moteris šypsosi – jos mama daugeliui gali būti pavyzdys. Gaminių kokybės kontroliere dirbusi Marija iki šiol tebėra neįtikėtinai užimta, o norint ją aplankyti, būtina iš anksto susitarti.

„Mūsų moteriškos linijos ryšys tikrai labai stiprus. Viena kita rūpinamės gal net kiek per kruopščiai. Tačiau esame draugės, rengiančios bendrus pietus, juokaujančios iki ašarų, einančios į kiną, pasidalinančios visais džiaugsmais ir rūpesčiais“, – sakė Lora.

Anot jos, fotosesija ketvertui tapo dar vienu bendru nuotykiu ir patyrimu, įsiminsiančiu visam gyvenimui. „Mums tai buvo tarsi trumpos atostogos“, – patikino pašnekovė.

Taip pat skaitykite: